Verfijn het zoeken: Verberg Filter Filter

Type weer Een lens die geselecteerd staat bij normaal weer kan ook tijdens zon of slecht zicht gebruikt worden. Wel is het zo dat er lenzen zijn die hier beter voor geschikt zijn. Deze staan voor zonnig weer onder ‘extreem zonnig’ en voor slecht zicht onder ‘slecht zicht. Vooral de betere skiër / snowboarden zal hier een selectie in maken.
Type weer
Type lens
Type lens
Brildragend (OTG)
Brildragend (OTG)
Gepolariseerde lens
Gepolariseerde lens

Sinner skibrillen

Ik ben Wisse.
Wintersportspecialist bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

033 253 57 14

STUUR EEN E-MAIL

Sinner skibril kopen?

Opzoek naar een skibril (Goggles) van het merk Sinner? Wij van Skibrilspot.nl hebben een ruim assortiment van Sinner skibrillen. Met de filters links selecteer je jouw skibril van Sinner.

Sinner skibril kopen?

Opzoek naar een skibril (Goggles) van het merk Sinner? Wij van Skibrilspot.nl hebben een ruim assortiment van Sinner skibrillen. Met de filters links selecteer je jouw skibril van Sinner.

Sinner is een relatief jong Nederlands bedrijf. Het bedrijf is in 1996 opgericht en had zich gefocust op zonnebrillen. Binnen deze branche zijn ze continu blijven ontwikkelen. Door de samenwerking met top atleten aan te gaan zetten ze producten op de mark die kwalitatief goed zijn en leuke designs hebben. Ja je hoort het goed ‘producten’. Buiten zonnebrillen maakt Sinner  onder andere tassen, slipper, skihelmen, mutsen, handschoenen en natuurlijk Skibrillen!

Sinner’s Sintec

Sinner heeft door de ontwikkeling in de skibrillen ook diverse lenzen op de markt gebracht. Hierover hebben ze verschillende patenten zoals bijvoorbeeld Sintec. Sintec is een polariserende laag over hun lenzen. Deze laag zit over het algemeen op de wat duurdere brillen. De polarisatie filtert indirecte lichtweerkaatsing. Denk hierbij aan een asfaltweg die nat is van de regen en de zon schijnt erop. De felle weerkaatsing word door het Sintec vermindert en zo heb je een rustiger zicht.

Anti Fog coating

Alle skibrillen van Siner zijn voorzien van een Anti Fog coating. Deze coating zorgt ervoor dat de skibril niet van de binnenkant beslaat. Het is dan ook verstandig en aan te bevelen de lens van je skibril niet van de binnenkant op te poetsen. Dit zal de Anti Fog coating weghalen, waardoor je skibril sneller zal beslaan. 

Dubbele lens.

Ook zijn alle skibrillen van Sinner voorzien van een dubbele lens. Dit systeem is te vergelijken met het dubbelglas in een huis. Doordat er tussen de 2 lenzen en constante temperatuur word opgebouwd worden de glazen beide op de juiste temperatuur gehouden. Dit is belangrijk want binnen in de skibril kan het al snel 37 graden worden terwijl het erbuiten kan vriezen. Als je dit systeem niet zou hebben zal de bril zeker beslaan zelfs met een Anti Fog coating. Doordat Sinner dit systeem in samenwerking gebruik met de Anti Fog coating neemt de kans op een beslagen lens sterk af.

Op zoek naar een Skibril van een ander merk? Bijvoorbeeld Oakley skibrillen of Giro skibrillen? Gebruik dan de filters aan de linkerkant van de pagina.

Lees verder Verbergen