Verfijn het zoeken: Verberg Filter Filter

Kleur
Kleur
Doelgroep
Doelgroep
Type weer Een lens die geselecteerd staat bij normaal weer kan ook tijdens zon of slecht zicht gebruikt worden. Wel is het zo dat er lenzen zijn die hier beter voor geschikt zijn. Deze staan voor zonnig weer onder ‘extreem zonnig’ en voor slecht zicht onder ‘slecht zicht. Vooral de betere skiër / snowboarden zal hier een selectie in maken.
Type weer
Type lens
Type lens
Brildragend (OTG)
Brildragend (OTG)
Gepolariseerde lens
Gepolariseerde lens

Oakley Flight Deck

Ik ben Wisse.
Wintersportspecialist bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

033 253 57 14

STUUR EEN E-MAIL

De Oakley Flight Deck straalt één en al innovatie uit. Zo heeft de skibril het ruimste zicht van alle skibrillen op de markt. Hierdoor houd je een rustig beeld en heb je een goed overzicht. Buiten het ruime zicht is de lens ook nog eens makkelijk te verwisselen. Ideaal dus voor alle weersomstandigheden. 

De Oakley Flight Deck straalt één en al innovatie uit. Zo heeft de skibril het ruimste zicht van alle skibrillen op de markt. Hierdoor houd je een rustig beeld en heb je een goed overzicht. Buiten het ruime zicht is de lens ook nog eens makkelijk te verwisselen. Ideaal dus voor alle weersomstandigheden. 

Een skibril geïnspireerd door straaljagerpiloten

De Oakley Flight Deck is het nieuwe model in 2014 van Oakley. Bij het ontwerpen van het model heeft Oakley zich laten inspireren door straaljagerpiloten. Bij de piloten is een ruim zicht erg belangrijk. Om deze reden zitten er ook geen randen aan het vizier van hun helm. Door de randen weg te laten kan het montuur veel smaller zijn.  Het ruime zicht wat je hierdoor krijgt heeft als voordelen dat je veel van de omgeving kan zien en hierdoor eventueel gevaar vroegtijdig kan inschatten. Ondanks dat de skibril zo groot is kan hij uitstekend gedragen in combinatie met bijna elke skihelm. Buiten de voordelen van het ruime zicht is de Oakley Flight Deck ook een goggles die helemaal van deze tijd is.

Makkelijk verwisselbare lens

De Oakley Flight Deck heeft buiten het mooie en ruime zicht nog meer voordelen. Zo is de lens gemakkelijk te verwisselen. Wel is het aan te raden dit een paar gedaan te hebben, voordat je de berg op gaat. Hierdoor zal je het systeem sneller leren en is het ook boven op de berg ondanks de kou geen enkele moeite. De lens zit in tegenstelling tot veel andere frame lozen merken niet met magneten vast. Die eventuele schadelijke straling kunnen veroorzaken. Bij de Oakley Flight Deck zit de lens op het frame geklikt.  De Outriggers (uitsparingen) aan de zijkant van de Flight Deck waar de hoofdband aan zijn strak weggewerkt. Hierdoor word je zicht niet belemmert en past de skibril toch in combinatie met een skihelm. De uitsparingen zorgen ervoor dat de bril beter op het gezicht aansluit ook bij het dragen van een helm.

Het frame van de Oakley Flight Deck

Het Frame van de Oakley Flight Deck is volledig gemaakt van Oakley ’s eigen materiaal O-Matter. Dit is een lichtgewicht en zeer flexibel kunststof. Hierdoor is het ideaal om je frame iets open te trekken en de lens te verwisselen. Ondanks dat de kunststof flexibel is wilt het toch graag in de originele vorm terug komen. Dit alles zorgt voor een zeer duurzaam materiaal. En hierdoor wet Oakley een skibril te ontwikkelen van een zeer hoge kwaliteit. Rond om in het frame zijn ventilatie openingen bekleed met schuim. De ventilatie binnen in is erg belangrijk voor het comfort en het tegengaan van een beslagen skibril. De dubbele laag foam en enkele laag fleece die tegen het gezicht aankomen geven de skibril nog meer comfort. We kunnen dus gerust zeggen dat Oakley in 2014 met een mooie skibril is gekomen van een hoogwaardige kwaliteit.

Lees verder Verbergen