Verfijn het zoeken: Verberg Filter Filter

Kleur
Kleur
Doelgroep
Doelgroep
Type weer Een lens die geselecteerd staat bij normaal weer kan ook tijdens zon of slecht zicht gebruikt worden. Wel is het zo dat er lenzen zijn die hier beter voor geschikt zijn. Deze staan voor zonnig weer onder ‘extreem zonnig’ en voor slecht zicht onder ‘slecht zicht. Vooral de betere skiër / snowboarden zal hier een selectie in maken.
Type weer
Type lens
Type lens
Brildragend (OTG)
Brildragend (OTG)
Gepolariseerde lens
Gepolariseerde lens

Oakley Airbrake

Ik ben Wisse.
Wintersportspecialist bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

033 253 57 14

STUUR EEN E-MAIL

Op zoek naar de Oakley Airbrake? De skibril met makkelijk verwisselbare lenzen is verkrijgbaar bij Skibrilspot.nl. Alle Oakley Airbrake skibrillen zijn voorzien van twee lenzen. 

Op zoek naar de Oakley Airbrake? De skibril met makkelijk verwisselbare lenzen is verkrijgbaar bij Skibrilspot.nl. Alle Oakley Airbrake skibrillen zijn voorzien van twee lenzen. 

DE OAKLEY AIRBRAKE IS IDEAAL BIJ ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN

MAKKELIJK VERWISSELBARE LENS

De ervaren skiër / snowboarder weet hoe belangrijk het is om de juiste lens te dragen tijdens de wintersport. Omdat het weer kan omslaan of omdat de belichting boven aan de berg toch anders kan zijn dan beneden is het belangrijk om meerdere lenzen me te nemen. Je wilt dan natuurlijk niet 5 minuten of langer bezig zijn met het vervangen van je lens. Hiervoor heeft Oakley de Switch Lock Technology gebruikt. Met deze techniek kan je het glas van je skibril makkelijk verwisselen binnen enkele seconden. Dit is zelfs mogelijk als de skibril nog gewoon op je hoofd zit. Om deze rede zullen de ervaren wintersporters dan ook zeker gaan voor de Oakley Airbrake. Dit is dan ook de enige skibril van Oakley waarbij altijd 2 lenzen worden mee geleverd.

DE MATERIALEN VAN DE OAKLEY AIRBRAKE 

Het Frame van de Oakley Airbrake is voorzien van een hardere kunststof aan de voorkant en het flexibele O-Matter materiaal aan de achterkant. De hardere kunststof is nodig om de verwisselbare lens op zijn plek te houden. Terwijl het O-Matter zorgt voor de flexibiliteit van de skibril. Door de buigzaamheid van het O-Matter vormt de goggles goed over het gezicht. Aan de zijkant van de skibril zitten Outriggers (beugels). De outriggers zijn de bevestigingsbeugels waarmee de hoofdband van de skibril aan het frame zit. Deze beugels zorgen ervoor dat de skibril goed aansluit tegen het gezicht. Zelfs bij het dragen van een skihelm. Aan de binnenzijde van de hoofdband zitten 3 siliconen strepen, hierdoor zakt de skibril niet af als hij bevestigt zit aan de skihelm. 

Lees verder Verbergen