Verfijn het zoeken: Verberg Filter Filter

Kleur
Kleur
Type weer Een lens die geselecteerd staat bij normaal weer kan ook tijdens zon of slecht zicht gebruikt worden. Wel is het zo dat er lenzen zijn die hier beter voor geschikt zijn. Deze staan voor zonnig weer onder ‘extreem zonnig’ en voor slecht zicht onder ‘slecht zicht. Vooral de betere skiër / snowboarden zal hier een selectie in maken.
Type weer
Type lens
Type lens
Brildragend (OTG)
Brildragend (OTG)
Gepolariseerde lens
Gepolariseerde lens

Giro skibrillen

Ik ben Wisse.
Wintersportspecialist bij Van Duinkerken.

Mag ik u helpen?

033 253 57 14

STUUR EEN E-MAIL

Opzoek naar een skibril (Goggle) van het merk Giro? Wij van Skibrilspot.nl hebben een ruim assortiment van Giro skibrillen. Met de filters links selecteer je jouw skibril van Giro.

Opzoek naar een skibril (Goggle) van het merk Giro? Wij van Skibrilspot.nl hebben een ruim assortiment van Giro skibrillen. Met de filters links selecteer je jouw skibril van Giro.

Giro is een merk wat in Nederland vooral bekend staat op hun helmen. Denk hierbij aan fietshelmen en skihelmen. Omdat Giro Skihelmen maakt is de stap om ook skibrillen te maken vrij logisch. Doordat Giro zelf het design van de skihelm en de skibril in handen heeft. Kunnen ze deze twee naadloos op elkaar aan laten sluiten. En dit hebben ze dan ook gedaan. Hierdoor heb je altijd en comfortabel goed zittende skibril in combinatie met een Giro skihelm naar keuzen. 

De techniek van de Giro skibrillen

Het Dubbel layer gezicht schuim  zit comfortabel op de huid en beschermt tegen diverse elementen. Denk hierbij aan sneeuw, ijs, water, takken, steentjes enzovoort. Ook is het schuim zo ontwikkeld dat het niet te veel kou doorlaat. Maar wel blijft ventileren. Net als bij veel andere merken komt ook de ventilatie via de lens de bril binnen. Zo is de bril rondom goed geventileerd voor een optimaal comfort. Aan de binnenkant van de lens zit een anti fog coating. Deze coating is aangebracht om beslaan te voorkomen. Wij raden het dan ook af om de lens van de binnenkant op te poetsen. Doe je dit wel is de kans op een beslagen skibril groter. De lenzen van Giro worden spuit gegoten. Door deze techniek krijgt de bril altijd een gelijk en helder zicht.

Op zoek naar een Skibril van een ander merk? Bijvoorbeeld Oakley skibrillen of Sinner skibrillen? Gebruik dan de filters aan de linkerkant van de pagina

Lees verder Verbergen